Amore Vici: Enerverend, ontspannen, gastvrij

Zeilen op
de Amore Vici!

Proef de sfeer

Nieuwsbrief 2019

Alles over de Amore Vici leest u in onze nieuwsbrief!

Wij wensen iedereen een héél gelukkig 2109!

Wat hadden we een heerlijk seizoen in 2018! Fantastisch weer en hele leuke groepen.
Tot en met het laatste weekend in oktober waren wij geboekt. Direct na onze laatste tocht zijn wij verhuisd naar Hitzum in Friesland. Dit is een heel klein dorpje (250 inwoners) onder de rook van Franeker in Friesland. Het schip ligt deze winter in Franeker en in maart komen we weer naar Enkhuizen, waar we komend seizoen vandaan varen.

Werkzaamheden aan boord
Ook deze winter is er genoeg werk aan boord te doen. De tuigage, gasinstallatie en brandblussers moeten gekeurd worden en voorzien van een certificaat. Alle matrassen zullen we gaan vervangen, het interieur wordt gelakt en buitenom wordt alles geschilderd.

Boekingen
Het seizoen 2019 is zeer goed geboekt. Er zijn nog een paar weekenden  en enkele midweken vrij. Heb je interesse, dan kun je het beste even mailen of bellen met Erik of zelf via de volgende link kijken. https://amorevici.hollandsail.nl/beschikbaarheid

10-daagse meezeiltocht
Van 26 augustus tot en met 4 september organiseren we onze favoriete 10-daagse meezeilreis. Klik voor verdere info op de volgende link; https://www.sailing2gether.nl/vakantie?reis=480&week-zeilen-ijsselmeer-waddenzee-enkhuizen-nederland-zeilschip-amore-vici-26-augustus.

Geen extra prijsverhoging
Vanaf 1januari 2019 is de btw in Nederland van 6% naar 9% omhoog.
Deze zullen wij niet doorberekenen in de prijs van 2019!

Jelly en Erik Hulsman

Lees meer

Terug naar het overzicht

Specialiteiten

Alle specialiteiten
U bent hier: